Arzatoarele pentru ulei uzat sau ars  CITERM GP sunt arzatoare  care utilizeaza combustibili lichizi, sunt special concepute pentru a putea fi montate pe aproape orice tip de centrale termice .La arzătoarele CITERM GP pot fi utilizati următorii combustibili: motorină EL, bio-diesel, ulei de uz intern, ulei organic, ulei uzat, precum și combinațiile tuturor celor mai sus menționate. 

Arzatoarele GP sunt disponibile la puteri: (35 - 65 kW), (50 - 85 kW), (60 - 120 kW), (60 - 150 kW), (130 - 210 kW), (130 - 260 kW),     ( 180-280 kw) , (250 - 350 kw ). Aceste arzatoare functioneaza cu o sursa de aer comprimat (compresor).

Citerm
Produs nou
18.390,00 lei
cu TVA
Cantitate
not_interested Stoc epuizat

 

0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com

 

Livrare prin curier rapid și sigur

 

Returnarea produselor în 14 zile calendaristice

 

Service specializat

 

Suport tehnic de specialitate

 

Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Descriere

Arzatoarele Citerm Siemens fac parte din gama celor care folosesc aer comprimat de la un compresor, arzatoarele se pot monta pe cazane de lemne sau pe cazane de pardoseala pentru combustibili gazosi/lichizi.

Gama de puteri este de la 30 la 230 Kw. Se preteaza la cazane de incalzire a caselor, vilelor hale industriale,spatii comerciale,service auto,etc arzatoarele pot fi comandate de termostat de ambient.

Automatizarea arzatorului este Siemens iar duzele arzatorului Delavan USA, fapt care face ca arzatoarele sa fie cele mai fiabile de pe piata preturile difera in functie de marimea arzatorului.

Arde orice tip de combustibil lichid proaspat sau uzat (uleiuri vegetale , minerale sau sintetice).

Combustibilul lichid este pompat din rezervorul principal de combustibil cu o pompa de ulei comandata de comutatorul cu plutitor în rezervorul de combustibil al arzătorului.

Reglarea nivelului de combustibil din rezervorul de combustibil al arzatorului este realizata prin intermediul unui comutator actionat printr-un plutitor. Acest comutator reglează nivelul constant de combustibil lichid din rezervorul arzătorului și oprește arzătorul în cazul depasirii nivelului maxim.

Comutatorul cu plutitor comanda si pornirea pompei de alimentare cu combustibil lichid din rezervorul principal in rezervorul arzatorului la scaderea nivelului de combustibil sub nivelul minim.

Arzatorul CITERM Junior este dotat cu un vas de preaplin si un senzor de supraplin montat in acesta. Senzorul comanda oprirea automata a arzatorului in cazul in care se formeaza spuma in rezervorul de combustibil si combustibilul se scurge in vasul de preaplin.

Combustibilul din rezervorul arzatorului este incalzit la o temperatura constanta cu ajutorul rezistentei electrice. Rezistenta electrica este comandata de un termostat de lucru reglabil. Arzatorul este prevazut si cu un termostat de protectie care opreste arzatorul la depasirea temperaturii maxime de siguranta. Acest termostat de siguranta este cu rearmare manuala si se va actiona doar dupa indepartarea cauzei care a produs avaria.

Arzatorul de combustibil lichid universal CITERM Junior este comandat automat de un automat de ardere SIEMENS LOA 24. Acest automat comanda arzatorul si supravegheaza arderea prin intermediul unui senzor cu fotocelula.

Detalii produs
Produs nou
2020-06-14

Fișă cu date

Tip produs
Arzător ulei uzat
Consum combustibil pe oră
12,5 - 23,5 kg/h
Garanție (ani)
2
Reviews