Cazanele cu combustibil solid TM "BEAVER" vă vor oferi căldură. O eficiență ridicată a cazanelor vă va permite să consumați suficient combustibil din punct de vedere economic.

Beaver Base
Produs nou
 

0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com

 

Livrare prin curier rapid și sigur

 

Returnarea produselor în 14 zile calendaristice

 

Service specializat

 

Suport tehnic de specialitate

 

Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Descriere

Cazanul cu combustibil solid cu schimbător de căldură din oțel este proiectat pentru alimentarea cu căldură a clădirilor, structurilor și caselor individuale echipate cu sisteme de încălzire cu apa cu circulație naturală sau forțată a agentului de răcire cu o presiune absolută de până la 300 kPa și o temperatură de până la 90 ° C.

Combustibilul solid pentru cazan este cărbune, antracit, lemn de foc, precum și alți combustibili solizi.

Înainte de pornirea cazanului este necesar:

 1. Verificați nivelul apei din rezervorul de expansiune, care trebuie umplut nu mai puțin de un sfert și asigurați-vă că nu există gheață.
 2. Deschideți tija spate, portita de incarcare si clapetul de tiraj (desen.1)
 3. Verificați tirajul.
 4. Aprindeti focul cu lemn uscat. Mărimea lemnului de foc trebuie să corespundă dimensiunilor cuptorului în lungime și să asigure atât ambalarea longitudinală cât și transversală a acestora, ceea ce ar trebui să conducă la umplerea uniformă a întregului grătar cu cărbuni. Firebox-ul este umplut cu lemn de foc la jumătate din volumul său. Atunci când lemnul de foc este bine inflamat (dacă este necesar, nivelul stratului cu un tăietor de poker), aproximativ 2-3 minute după aprinderea începe să încarce combustibilul principal. Pentru o perioadă scurtă de timp, aproximativ 15 minute, încărcați treptat și uniform combustibilul într-o cantitate suficientă pentru a forma un strat de 150 mm grosime. Dimensiunea lemnelor ar trebui să fie de 25-50 mm. Apoi încărcarea este oprită până când combustibilul este eliminat (15-20 minute). Încărcarea ulterioară poate fi făcută cu un combustibil mai mic, uniform, în grătar, rapid, evitând o deschidere mare de aer în cuptor prin ușa de încărcare.
 5. După terminarea încărcării, nivelul stratului de combustibil se va ajusta. Dacă este necesar, curățați grătarul. Instalați o foaie de partiție pentru o utilizare mai eficientă a combustibilului.
 6. Curățați grătarul cel puțin de două ori pe zi. După aceea, efectuați o altă încărcare de combustibil. 
 7. Scoateti cenusa 1-2 ori pe zi
 8. Pentru a menține funcționarea economică a cazanului, dacă este necesar, curățați suprafețele de încălzire ale cuptorului și camerele de gaze din funingine cu ajutorul unei perii. Frecvența curățării depinde de tipul de combustibil ars și de modul de funcționare.
 9. Funcționarea economică a cazanului se realizează prin funcționarea continuă, totuși, cu o creștere a temperaturii exterioare, este potrivit un cuptor periodic.
 10. La încărcarea combustibilului, ușa inferioară trebuie închisă. În acest caz, după terminarea arderii, trebuie îndepărtat combustibilul ars, scoaterea zgurii și cenușă din acesta și folosirea acestuia la debitul ulterior al cazanului.
 11. Pentru a ridica temperatura agentului termic, este necesar să se încarce combustibilul în porții mici la intervale scurte, mărind astfel grosimea stratului de ardere. În acest caz, clapeta de aer și poarta trebuie să fie cât mai deschisa.
 12. Pentru a reduce temperatura agentului termic, este necesar să acoperiți amortizorul și amortizorul de aer în mod individual sau împreună.
 13. La încărcarea combustibilului, ușa inferioară trebuie închisă.

Suntem recunoscători pentru alegerea produselor TM Beaver. Acest cazanul este un echipament de încălzire foarte eficient care, dacă este instalat, corect și întreținut corespunzător, vă va dura mulți ani. O condiție importantă pentru durabilitatea, eficiența și siguranța acestui dispozitiv este respectarea tuturor regulilor necesare pentru instalare și funcționare. Prin urmare, vă recomandăm să citiți cu atenție și să respectați toate recomandările din acest manual înainte de a începe orice operațiuni cu acest echipament.

Produs fabricat în UCRAINA. 

GARANȚIE 2 ANI ! *

* dacă folosești surse de stabilizare și back-up a energiei electrice cu, care alimentezi centrala termică.

Detalii produs
Produs nou

Fișă cu date

Tip ardere
Centrală cu ardere clasică
Tip combustibil
Mixte (lemn / cărbune)
Putere maximă (kW)
26
Înălțime (cm)
84
118,2
Lățime (cm)
54.6
Adâncime (cm)
65,1
Greutate (kg)
182
Boiler încorporat
Nu
Randament (%)
81
Tensiune alimentare (V)
230
Presiunea maximă în circuitul de încălzire (bar)
3
Fișiere atașate Reviews