Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Generator de aer cald cu arzator de ulei uzat CITERM 300 kW

Pot fi adaptate tuturor cerințelor de caldura: cu putere termica de aer cald de la 55 kw (garaj) până la 230 kw (spatii mari).

Citerm
52.830,00 lei
cu TVA
  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție
  • Pot fi adaptate tuturor cerințelor de caldura: cu putere termica de aer cald de la 55 kw, de exemplu pentru garaj, până la 230 kw pentru săli mari. Generatoarele de aer cald asigură căldură imediată în următoarele aplicații, pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor clădirilor: fabrici și hale de producție, ateliere și garaje, facilități sportive, sere.

  • Generatoarele de aer cald CITERM sunt imediat gata de utilizare. Aerul cald este emis instantaneu în zona solicitată, spre deosebire de sistemul indirect de încălzire care utilizează abur sau apă, care are adesea perioade lungi de pornire. Grupul de ventilatoare include unul sau mai multe ventilatoare duble centrifuge Soler & Palau, echilibrate static și dinamic.

  • Echipamente electrice - pentru comanda automată sau manuală a ventilatoarelor și pentru oprirea de urgență a arzătorului în caz de supraîncălzire a aerului, inclusiv tabloul electric și termostatul dublu sunt fabricate de celebra firma Honeywell. Generatoarele de aer cald CITERM au schimbător de căldură cu eficiență ridicată si e realizat din oțel inoxidabil rezistent la căldură AISI 310.

Fișă cu date

Tip produs
Arzător ulei uzat
Putere maximă (kW)
300
Înălțime (cm)
235
Lățime (cm)
91
Adâncime (cm)
175
Racord coș de fum (mm)
204
Garanție (ani)
2

Fisa de date generator

Fisa de date generatoare automatizate de aer cald cu arzator de ulei uzat_Unical Gaz

Descărcări (493.97KB)