Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Modelul Pixel  MX PN este noua centrală cu condensare cu preamestec cu tehnologie electronică digitală ARCA.Un proiect articulat bazat pe o tehnologie inovativă extrem de afidabilă care utilizeaza un schimbător din oțel inox monotub pentru a oferi utilizatorului maximum de confort și economisire energetica. Modele: de la 25 la 35 kW. 

Modularea flăcării optimale limitate la 1:7 pentru a garanta cea mai mare silențiozitate oferită de un ventilator cu turații variabile. 

ARCA împreuna cu centrele de service autorizate, oferă tuturor clienților posibilitatea extinderii la 6 ani a garanției centralei murale, păstrând astfel o perioadă mai lungă de comfort și de siguranță. Pentru mai multe informații contactați distribuitorii ARCA

Arca
Nou
3.990,00 lei
cu TVA
Cantitate În Stoc

  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Noua centrala Arca Pixel  MX 25/30 PN este o centrală cu condensare cu preamestec miniaturizată cu tehnologie electronică digitală.

Centrala utilizeaza un schimbător din oțel inox monotub pentru a oferi utilizatorului maximum de confort și economisire energetica.

Modularea flăcării optimale limitate la 1:7 pentru a garanta cea mai mare silențiozitate oferită de un ventilator cu turații variabile, folosit cu viteză redusă și cu range-ul cel mai performant.

Avantaje:

Grupul hidraulic este realizat din monobloc de alamă cu robinet de încărcare cu debitul redus și by-pass de serie. Schimbătorul din inox apă-apă cu 12 plăci (14 plăci la 30 și 35 kW) permite erogarea apei calde menajere în mare cantitate și cu temperatura controlată oferind o mare rezistența la depuneri de calcar.

Soluția cu vană cu 3 căi motorizate cu consum electric redus, permite un control mai rapid al funcției anti îngheț și cel al producerii apei calde menajere chiar cu debite limitate.

Gestiunea centralei, controalele, reglajele, autodiagnosticarea și siguranțele sunt asigurate de o electronică digitală de ultima generație care arată pe un display luminos toate funcțiile generatorului.

Maximizarea randamentului și deci reducerea consumului cer, pe lângă o electronică performantă și dotarea cu o sondă exterioară care îi asigură instalației o temperatură minimă de funcționare, în orice anotimp, evidențiind calitățile condensatoare ale centralei, care, în sezoanele intermediare, atinge randamente apropriate valorilor din tabel.

Funcționarea centralei, atinge minimum consumului de gaz când temperatura turului este sub 55 °C. Randamentul poate atinge 108,66 % în cele mai bune condiții de funcționare, plecând de la un minim de 98% în cele mai rele condiții (cu temperatura apei de 70°C rezultând imposibilitatea de a condensa).

Un ventilator din aluminiu turnat sub presiune și un circulator “high quality” electronic cu consum redus, dau produsului o silențiozitate de funcționare dintre cele mai înalte ale categoriei.

Nou

Fișă cu date

Tip combustibil
Gaz / GPL
Putere maximă (kW)
25
Înălțime (cm)
70
Lățime (cm)
40
Adâncime (cm)
25
Greutate (kg)
31
Boiler încorporat
Nu
Randament (%)
108
Tensiune alimentare (V)
230
Presiune (bar)
3
Utilizare
Rezidențial