Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Centrala termica KORDI cu functionare pe combustibil solid: bricheti, carbune si lemn. Gama de putere: 10, 12, 14, 16, 20, 26, 30, si 50 kW. Centrala termica este fabricata din tabla de otel de calitate superioara, gratarul centralei este din fonta, centrala termica are o eficiență ridicată si va asigura un consum redus de combustibil. 

Recomandat pentru a incalzi suprafata intre 120 - 150 mp, in functie de izolatia casei.

UNI0001
Kordi
Nou
3.370,00 lei
cu TVA
  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Centrala “KORDI” este proiectata pentru a satisface cerintele de incalzire a micilor locuinte rezidentiale si a sediilor de firme medi. Centrala ar trebui folosita in sisteme inchise de incalzire a apei cu circulatie fortata. Presiunea de operare este de 2 bari, construita doar pentru arderea combustibilului solid.

Corpul centralei este facut din foi de otel de calitate inalta cu o grosime de 4 mm pentru camera de combustie si 3 mm pentru mantaua de apa.

Camera de combustie poate folosi doar lemn sau carbune natural si netratat. Combustibilii presati si brichetele ce contin doar lemn pot fi de asemenea folositi. Lungimea busteanului trebuie sa fie de pana la 300 mm ÷ 500 mm. Pentru a atinge puterea nominala / normala a centralei este necesar sa se pastreze umiditatea maxima a lemnului la 20%. Umiditatea mare a lemnului scade valoarea de incalzire reducand astfel randamentul centralei .Deci combustibilul trebuie pastrat in conditii uscate.

Recomadari importate:

  1. Nu este permis sa supraincalziti centrala in timpul functionarii.

  2. Nu este recomandat sa operati centrala pentru o perioada lunga de timp la o capacitate mai mica de 50%.

  3. Nu este permisa folosirea lichidelor inflamabile pentru aprinderea centralei.

  4. Cand centrala functioneaza la o temperatura mai mica de 60 °C, topirea industriala sau asa numita rugina de temperatura joasa a cazanului poate avea loc si reduce durata de functionare/viata a acestuia.Va recomandam sa folositi centrala la o temperatura de minim 70 °C sau mai mare.

  5. Este necesar sa instalati o supapa de siguranta de suprapresiune maxima de 2 bari si un manometru pentru controlul presiunii. Nu trebuie montat robinet intre supapa de siguranta si central termica.

Conectarea la un horn ar trebui facuta doar cu consimtamantul unei companii relevante de hoarne. Centrala “KORDI” trebuie conectata la un horn separat in conformitate cu regulile si standardele existente. Hornul trebuie sa furnizeze tiraj suficient pentru evacuarea fumului in orice conditii. Functionarea corecta a hornului necesita dimensionarea adecvata din moment ce tirajul pe care il produce afecteaza combustia, productia si durata de viata. Diametrul hornului nu trebuie sa fie mai mic decat evacuatorul de gaze arse al centralei.

ATE TIE! Nu este permis sa se pastreze combustibil in spatele centralei sau sa se descarce langa centrala la o distanta mai mica de 400 mm. De asemenea nu este permis sa se pastreze combustibil intre 2 centrale intr-o incapere.

UNI0001
Nou

Fișă cu date

Tip ardere
Centrală cu ardere clasică
Model
AOTB
Tip combustibil
Mixte (lemn / cărbune)
Putere maximă (kW)
10
Înălțime (cm)
68
Lățime (cm)
43,4
Adâncime (cm)
60
Greutate (kg)
63
Boiler încorporat
Nu
Randament (%)
66
Tensiune alimentare (V)
230

Manual de utilizare Kordi AOTB

Acesta este manualul de utilizare a centralelor termice pe lemne Kordi AOTB.

Descărcări (1.63MB)