Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Centralele termice pe lemne Unical FOKOLUS sunt integral construite din oțel carbon de grosime mare. Este proiectat pentru a încălzi locuințe între 80 și 300 m.p.

Unical
Nou
8.890,00 lei
cu TVA
Cantitate Stoc epuizat

  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Seria FOKOLUS sintetizează caracteristicile cele mai primitive pe care le sugerează lemnul. Pe de o parte natura, pe de altă parte tehnologia pe care Unical a reușit să o conceapă. Prin ardere se închide eternul ciclu care caracterizează energiile regenerabile. Rezultatul: confort, economie și scăzut impact ambiental, oferite „în mod natural” de către FOKOLUS.

Seria FOKOLUS este integral construită din oțel carbon. Este proiectat pentru a încălzi locuințe între 80 și 300 m.p. Accesul în interiorul cazanului este facilitat de către două uși mari: una pentru accesul la magazia de lemne și alta pentru accesul la camera de ardere.

Optimizarea arderii este garantată de către regulatorul de tiraj termostatic al aerului primar. Izolația centralei termice este realizata  cu material izolant de 60 mm grosime, garantează o pierdere minimă de căldura în ambient asigurând un randament crescut.

Poate funcționa chiar pe circulație hidraulica naturală, fără pompă de instalație având în vedere că racorduriile de tur și retur au diametrul  mare.

Nou

Fișă cu date

Tip ardere
Centrală cu ardere clasică
Tip combustibil
Lemne
Putere maximă (kW)
40
Înălțime (cm)
126
Lățime (cm)
59
Adâncime (cm)
114,6
Greutate (kg)
402
Presiunea maximă în circuitul de încălzire (bar)
3

Manual de utilizare Fokolus

Acesta este manualul de utilizare a centralelor termice pe lemne Unical Fokolus.

Descărcări (754.92KB)