Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Centrală termică mixtă pe lemne si peleți complet echipată cu afișaj electronic pentru un control simplu a funcțiilor centralei.

Unical
Nou
38.000,00 lei
cu TVA
  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Generator polivalent ”2 în 1” cu gazeificare și flacără inversă, cu o putere termică de 34,8 – 45,5 kW pentru biomase solide precum lemnul și brichetele comprimate, dotat cu un arzător special pentru paleți și ventilator montat pe sistemul de aspirare a gazelor de ardere.

Este echipat cu schimbator de siguranță și rezervor cu capacitatea de combustibil de 230 kg, care poate fi poziționat pe 3 laturi și care alimentează automat arzătorul.

Randamente înalte și emisii reduse care garantează o amortizare rapidă și datorită subvenților de stat prevăzute pentru centralele cu cea mai bună clasă energetică (En 303-5 din 2012).

Camera de ardere din oțel termic inoxidabil ASI 430, extrem de termostabil și rezistent atât la termperaturile înalte cât și la potențialele acțiuni acide.

Compartimentul amplu de încărcare prevăzut cu by-pass funcțional pentru bucăți de lemn pentru a asigura intervale lungi de încărcare.

Are două transportoare-melc, separate, de alimentare și transport.

Aparatul ALLBIOMIX a fost produs conform nivelului actual al tehnicii și regulilor tehnice de siguranță recunoscute. Cazanul este prevăzut cu o fotocelulă blindată de control a prezenței și intensității flăcării.

Nou

Fișă cu date

Tip combustibil
Mixte (lemn / peleții)
Putere maximă (kW)
45
Greutate (kg)
620
Randament (%)
90
Presiune maximă apă sanitară (bar)
2