Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Immergas Victrix Tera 24/28 1 ERP

Incalzire - 24 Kw / Apa calda instant (ACM) - 28 kw

Centrala termica Immergas Victrix TERA este noua generație din gama de centrale 2017 cu condensare Immergas. Datorita reproiectarii schimbatorului de caldura, gabaritul centralei Victrix Tera se modifica devenind cea mai compacta centrala din piata.

Immergas
Nou
3.850,00 lei
cu TVA
Cantitate În Stoc

  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Încălzirea centralizată este, de ceva vreme, o necesitate din ce în ce mai mare pentru confortul omului modern. Este motivul pentru care cei de la Immergas au creat centralele termice pe gaz Victrix Tera, o centrală echilibrată, care ocupă puțin spațiu și care răspunde cu succes tuturor nevoilor de încălzire pe care le ai.

Centrala termică pe gaz sau murală Victrix Tera este foarte bine gândită și funcționează pe baza unui sistem de ardere cu preamestec total. Acest lucru înseamnă eficiență și în același timp economii substanțiale de combustibil.

Sunt foarte multe avantaje ce merită să fie luate în considerare și care contribuie cu succes la eficiența centralei:

  • are un gabarit scăzut, care o face extrem de flexibilă. Pe lângă asta, dispune de un design foarte plăcut și simplist, integrându-se de minune în orice tip de ambient. Nu va trebui să sacrifici foarte mult spațiu din casă pentru a-i face loc, ci pur și simplu, va trebui să găsești un spațiu liber pe un perete;
  • module de condensare de cea mai bună calitate. Toate variantele de putere de la centrala Victrix Tera sunt echipate cu module de condensare din oțel. Tehnologia pe baza căreia funcționează respectă cu strictețe directivele europene referitoare la economia de energie;
  • este o centrală termică ecologică. Nu va trebui să îți faci probleme în ceea ce privește emisiile de substanțe poluante. Immergas Victrix Tera face parte din clasa 6 cea mai ecologică centrală, ceea ce înseamnă un foarte mare plus pentru mediul înconjurător;
  • poate să fie controlată cu ușurință, beneficiind de o interfață simplă și un display LCD unde poți descoperi absolut toate informațiile de care ai nevoie;

Sunt câteva detalii foarte importante, care pot decide achiziția acestui produs. Este bine de menționat, așadar, ca versiunea Victri Tera 24 Plus permite conectarea la un boiler extern ce poate să aibă o capacitate de până la 300 de litri. Boilerul poate să fie ales între mai multe variante oferite de Immergas, toate fabricate din oțel inoxidabil și cu o varietate mare de capacități.

La toate centralele termice pe gaz de la Immergas, schimbătorul de căldură este inovativ, fiind realizat din oțel inoxidabil și dispunând de pasaje mari de circulație a apei. Dimensiunile acestor pasaje reduc riscul de colmatare și cresc ușurința în întreținere. Construcția din oțel, pe de altă parte, asigură durabilitate și rezistență mare la condens.

Centrala termică pe gaz Immergas Victrix Tera este economică, având o pompă electronică ce face parte din clasa A de eficiență energetică. Comparativ cu o pompă tradițională, aceasta se adaptează la variațiile de debit și poate să îsi optimizeze consumul foarte bine. În stand-by, spre exemplu, consumul este mult redus față de cazul altor centrale, nedepașind 6W.

Un alt lucru ce trebuie menționat este faptul că Immergas Victrix Tera are un domeniu de modulare vast, între 18% și 100%.

Centrala se va monta cu ușurință oriunde, în condițiile în care pozițiile racordurilor sunt aceleași ca la modelele anterioare. Astfel, dacă îți dorești un upgrate la centrala termica Immergas pe care o ai deja, nu va fi greu să obții un montaj rapid și eficient.

Pentru că este un produs ce poate să fie folosit cu succes pe timp de iarnă, dispune de o protecție anti îngheț de până la -5 grade Celsius sau chiar -15 grade Celsius, dacă optezi pentru asta.

Chiar dacă foarte mulți oameni neglijează acest aspect, Victrix Tera este o centrală termică silențioasă. În funcție de modelul pentru care optezi, nuvelul de zgomot se situează între 52 de decibeli și 55 de decibeli, o valoare acceptabilă chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Eficiența la 30% din puterea nominală pentru o temperatură de 80/60 de grade Celsius este de 102.3 % pentru Victrix Tera 24/28.

Greutatea centralei este situată între valorile de 33.7 kg și 37.9 kg atunci când este plină și 32 și 35.5 kg atunci câd este goală.

Toate variantele de putere dispun de un grad de protecția elextrică IPX5D.

Emisiile de CO și de Nox atunci când se folosește gaz natural sun destul de mici. Mai exact, emisiile de CO sunt situate între 15 și 20 de mg/kWh în timp ce emisiile de Nox sunt situate între 30 și 35 de mg/kWh.

Fără doar și poate, centrala termică pe gaz Immergas Victrix Tera este o centrală termică eficientă, așadar, dacă îți dorești o evoluție de la vechea centrală sau pur și simplu vrei să îți dotezi casa cu un astfel de produs, este o alegere inteligentă.

Nou

Fișă cu date

Tip combustibil
Gaz / GPL
Putere maximă (kW)
24
Înălțime (cm)
76,3
Lățime (cm)
30,3
Adâncime (cm)
44
Greutate (kg)
33,6
Randament (%)
102,3
Tensiune alimentare (V)
230
Grad de protecție (IP)
IPX5D
Presiunea maximă în circuitul de încălzire (bar)
3
Garanție (ani)
2
Utilizare
Rezidențial