Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Centrală termică pe peleți care:

  1. Curățare manuală a arzătorului de peleți.
  2. Curățare manuală a schimbătorului de căldură.
  3. Rezervor de 153 litri pentru peleți.

GARANȚIE 24 LUNI

Kozlusan
Nou
10.770,00 lei
cu TVA
Cantitate Stoc epuizat

  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Centrală pe peleți Camino Rossi compact 25 cu rezervor de 153 litri, este un cazan automat cu peleți cu curățare manuală a arzătorului și schimbătorului de căldură. Cazanul poate fi conectat la radiatoare, încălzire în pardoseală, boiler sau rezervor tampon (puffer). Acest cazan poate funcționa în combinație cu sistemele de încălzire existente și sistemele solare. Funcționarea Rossi este foarte simplă. Acest cazan are un sistem simplu pentru curățarea rapidă și eficientă a schimbătorului de căldură. Acest cazan modern respectă standardul Ecodesign 2020 și clasa energetică A ++. Centrala termica cu peleti are o eficiență de peste 93,0% și o gamă largă de aplicații datorită puterii nominale modulate de la 5 kw la 25 kW.

Aceste centrale au rezervorul de peleti incorporat in partea superioara cu o capacitate de 153 litri.

Eficiență ridicată și design elegant, corpul centralei termice este  de oțel de calitate superioara,  centrala este preazuta cu ventilator de tiraj, centrala are un sistem automat de alimentare cu combustibil. Sistem  de aprindere automat al peletilor, automatizarea centralei se poate programa  săptămânal.

Modularea puterii centralei termice este asigurata de catre automatizarea acesteia (panoul de comanda), centrala este prevazuta cu sistem de protecție împotriva arsurilor din spate, corpul centralei este izolat cu vata de sticla ceramica.

Centrala termica este prevazuta cu pompă de circulație, vas de  expansiune, supapa de siguranta, aerisitor automat, toate acestea sunt incorporate in interiorul centralei termice. Centrala este prevazuta cu o o tava pentru acumularea cenusei.

Opțional se poate accesoriza centrala termica cu urmatoarele componente:

  • Modul Wi-fi;
  • Control al vanei cu 3 cai;
  • Control  si gestionare a rezervor de accumulare ( puffer );
  • Control si gestionare a boilerului de apa calda menajera;

Cos de fum

Pentru a utiliza in siguranta centrala termica  este necesar  ca acesta sa fie racordata la cosul de fum existent, racordarea centralei la cosul de fum trebuie facuta cu racorduri care au gura de vizitare  ce permit curatarea acestora.

Consum de peleti

Consumul de peleti al centralei termice difera in functie  de puterea cazanului, temperatura exterioara, temperatura interioara dorita, suprafata incalzita , izolatia constructiei. Consumul este influentat in mod semnificativ si de calitatea peletilor. 

Centrala termica compacta pe peleti este prevazuta cu toate elementele necesare pentru instalarea in cadrul sistemului de incalzire centrala:  supapa de siguranta, vas de expansiune si pompa de circulatie a agentului termic. ATENTIE este  obligatoriu  instalarea unei vane de ridicare a temperaturii pe returul centralei termice pentru a asigura o functionare buna a centralei termice si pentru o durata de viata utila mai mare a centralei termice.  

Nou

Fișă cu date

Tip combustibil
Peleții
Putere maximă (kW)
25
Înălțime (cm)
126
Lățime (cm)
52
Adâncime (cm)
78
Boiler încorporat
Nu
Randament (%)
93
Tensiune alimentare (V)
230
Consum combustibil pe oră
1,1 - 5,6 kg/h
Clasă energetică
A++
Diametru evacuare gaze arse (mm)
80
Volum apă (l)
35
Presiune maximă de lucru (bar)
3
Temperatură maximă apă (°C)
90