Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Centrală termică pe peleți care:

  1. Curățare manuală a arzătorul de peleți.
  2. Oferă clapetă de curățare manuală a schimbătorului de căldură.

Centrala termica cu functionare automata,combustibil utilizat peleti,fabricata inTurcia,de catre unul din cei mai mari producatori:Kozlusan,model:LidyaCompact25, echipata cu pompa electronica,vas de expansiune pentru centrala termica (nu inlocuieste vasul de expansiune necesar instalatiei termice), manometru,aerisitor automat supapa de siguranta,curatarea la arzatorul de peleti cat si a schimbatorului de caldura sunt manuale,clasa energetica A+ Centrala termica cu peleti complet echipata pentru conectarea la circuitele pentru  incalzire.Combustibilul de baza este biomasa sub forma de pelete de lemn.

GARANȚIE 24 LUNI

Kozlusan
Nou
12.690,00 lei
10.990,00 lei Salvare 1.700,00 lei
cu TVA
Cantitate Ultimele produse in stoc

  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Centrală termică cu peleți complet echipata pentru conectarea in circuitele de incalzire cu radiatoare sau pardoseala. Aceste cazane pot fi utilizate pentru încălzirea spatiilor Combustibilul de bază este biomasa sub formă de pelete de lemn comprimat conform EN 14961-2 / A1, clasa A2 - 6 mm. 

Centrala termica este produsa in Turcia de catre firma Kozlusan unul din cei mai mari producatori de sisteme pentru incalzire.

Cazanul pe peleti Lidya Compact 25 kW este echipat cu un controler pentru supravegherea funcționării corecte a cazanului, centrala pe peleți Lidya Compact 25 kW este o centrala termica ideala pentru instalarea în spații mici datorită dimensiunilor sale compacte. Centrala termica pe peleti este echipata cu un ventilator care simplifică debitul de coș și stabilizează funcționarea cazanului. Montarea centralei termice la o instalație existentă este ușoară deoarece este prevazuta cu un sistem hidraulic încorporat (pompă electronica de circulatie a agentului termic  , vas de expansiune, supapă de siguranță la 3 bar ,aerisitor automat, sonda NTC). Centrala pe peleți Lidya Compact 25 kW are o conexiune pentru aer proaspăt din exterior daca va fi cazul.

Curatarea arzatorului cat si a schimbatorului de caldura trebuie realizare manual de cate ori va fi nevoie. 

Automatizarea centralei termice pe peleti permite modularea si reglarea centralei termice in trepte de putere de unde rezulta ardere eficienta precum si economisire in consumul combustibilului.  

La centrala termica se poate racorda cu un termostat de ambient , iar cand termostatul detecteaza ca s-a ajuns la temperatura setata acesta da comanda de oprire a centralei termice.

Pe partea din spate a centralei exista o intrare pentru conectarea termostatului exterior al camerei (optiune suplimentara). Cand termostatul detecteaza ca temperatura camerei este egala cu temperatura setata pe termostat, centrala intra in starea de asteptare.

Caracteristici:

- aprindere automată;

- control total al arderii prin modulare;

- curățarea manuala a arzatorului de peleți;

- curățare macanică (manuală) a schimbătorului de căldură, prin acționarea clapetei de curățare;

- senzor de nivel combustibil peleți;

- compensarea temperaturii exterioare;

- compensare zi / noapte;

- temporizator pornire oprire (pe zile sau pe ore);

- programare saptămânală;

- centrala termica pe peleți este echipata cu: pompa recirculare, vas de expansiune, supapa siguranta de 3 bar, manometru aerisitor automat; 

  • putere modulanta  - 5-25 kW/h
  • capacitate rezervor peleti - 48 kg;
  • volum apa centrale termica - 42 l;
  • randament  - 93 %; 
  • racord cos fum - 80 mm 
  • tensiune alimentare - 220 
  • garantie 2 ani

Opțional:

- conectare la internet dacă se achiziționează un modem (posibilitatea controlului de la distanță); 

Această centrală termică pe peleți se poate echipa opțional un un rezervor de 45 kg, acesta fiind instalat pe centrala termică, iar costul unui astfel de rezervor este 600 RON cu TVA.

Nou

Fișă cu date

Tip combustibil
Peleții
Putere reglabilă între (kW)
5-25
Înălțime (cm)
121
Lățime (cm)
56
Adâncime (cm)
89
Greutate (kg)
196
Boiler încorporat
Nu
Tensiune alimentare (V)
230
Consum combustibil pe oră
1,1 - 3,3 kg/ h