CENTRALA TERMICA CU FUNCTIONARE PE ULEI UZAT 163 KW,ARZATOR CU PUTERE MODULANTA

24.200,00 lei
cu TVA
Cantitate
report_problem Ultimele produse in stoc

 

0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com

 

Livrare prin curier rapid și sigur

 

Returnarea produselor în 14 zile calendaristice

 

Service specializat

 

Suport tehnic de specialitate

 

Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Descriere

 Arzatoarele Citerm Siemens fac parte din gama celor care folosesc aer comprimat de la un compresor, arzatoarele se pot monta pe cazane de lemne sau pe cazane de pardoseala pentru combustibili gazosi/lichizi.

Gama de puteri este de la 30 la 230 Kw. Se preteaza la cazane de incalzire la hale industriale,spatii comerciale,service auto,etc arzatoarele pot fi comandate de termostat de ambient.

Automatizarea arzatorului este Siemens iar duzele arzatorului Delavan USA, fapt care face ca arzatoarele sa fie cele mai fiabile de pe piata.

Arde orice tip de combustibil lichid proaspat sau uzat (uleiuri vegetale , minerale sau sintetice).

Combustibilul lichid este pompat din rezervorul principal de combustibil cu o pompa de ulei comandata de comutatorul cu plutitor în rezervorul de combustibil al arzătorului.

Arzatorul CITERM Junior este dotat cu un vas de preaplin si un senzor de supraplin montat in acesta. Senzorul comanda oprirea automata a arzatorului in cazul in care se formeaza spuma in rezervorul de combustibil si combustibilul se scurge in vasul de preaplin.

Combustibilul din rezervorul arzatorului este incalzit la o temperatura constanta cu ajutorul rezistentei electrice. Rezistenta electrica este comandata de un termostat de lucru reglabil. Arzatorul este prevazut si cu un termostat de protectie care opreste arzatorul la depasirea temperaturii maxime de siguranta. Acest termostat de siguranta este cu rearmare manuala si se va actiona doar dupa indepartarea cauzei care a produs avaria.

Arzatorul de combustibil lichid universal CITERM Junior este comandat automat de un automat de ardere SIEMENS LOA 24. Acest automat comanda arzatorul si supravegheaza arderea prin intermediul unui senzor cu fotocelula 

CENTRALA TERMICA CU FUNCTIONARE PE ULEI UZAT 93 KW 

CENTRALA TERMICA ECHIPATA CU TABLOU DE COMANDA PENTRU 

RANDAMENT 90,3 % 

GREUTATE 318 KG 

DIAMETRU COS FUM - 200 MM 

VOLUM APA - 151 L 

PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU 6 BAR 

LATIME - 760 MM 

INALTIME - 812 MM 

ADANCIME - 1385 MM 

CONSUM ULEI 5,8 - 14.5 KG /H

Detalii produs
2020-11-30
Reviews