Noutăți

Noutăți
Seminee si sobe

Cele mai vândute

Cele mai vândute

Distribuitor Roth 2 căi - încălzire în pardoseală

Roth
Produs nou
0,00 lei
cu TVA
Cantitate
not_interested Stoc epuizat

  • 0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com 0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  • Livrare prin curier rapid și sigur Livrare prin curier rapid și sigur
  • Returnarea produselor în 14 zile calendaristice Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  • Service specializat Service specializat
  • Suport tehnic de specialitate Suport tehnic de specialitate
  • Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție
Descriere

Distribuțiile circuitelor de încălzire Roth vă asigură comoditatea şi confortul

Distribuția circuitului de încălzire distribuie căldura în mod uniform şi menţine temperatura camerei la un nivel constant, asigurând astfel comoditatea și confortul locuitorilor clădirii. Utilizată împreună cu un termostat de cameră, distribuția se asigură că volumele debitelor pot fi controlate exact.

Distribuitorul de flux şi colectorul fluxului de retur, realizate din profile circulare de alamă, pot fi conectate în partea stângă sau dreaptă prin intermediul unui filet extern cu etanșare plată de 1". Nu există abateri de aliniere la capetele țevilor, astfel încât nu sunt necesare piese compensatoare şi există mai puţine zone de contact etanșate. Țevile de flux şi de retur sunt defalcate, fapt ce facilitează asamblarea.Circuitele de încălzire sunt conectate cu un con Euro de 3/4". Distribuția este premontată pe console izolate.

Miezurile robineților sunt potrivite pentru acţionări Roth, făcând din distribuția circuitului de încălzire o parte integrală a soluţiilor sistemelor oferite de Roth.Distribuția circuitului de încălzire este disponibilă cu între 2 şi 12 racorduri şi cu sau fără un indicator de volum al debitului. Poate fi folosită pentru toate sistemele de țevi Roth cu dimensiuni de la 11 la 20 mm.

*** Imaginile au rol informativ.

Detalii produs
Produs nou
2020-06-30

Fișă cu date

Tip produs
Distribuitor
Utilizare
Industial
Rezidențial
Reviews