Distribuitor pentru incalzire in pardoseala

Roth
Produs nou
590,00 lei
cu TVA
Cantitate
check În Stoc

 

0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com

 

Livrare prin curier rapid și sigur

 

Returnarea produselor în 14 zile calendaristice

 

Service specializat

 

Suport tehnic de specialitate

 

Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Descriere

Distribuțiile circuitelor de încălzire Roth vă asigură comoditatea şi confortul

Distribuția circuitului de încălzire distribuie căldura în mod uniform şi menţine temperatura camerei la un nivel constant, asigurând astfel comoditatea și confortul locuitorilor clădirii. Utilizată împreună cu un termostat de cameră, distribuția se asigură că volumele debitelor pot fi controlate exact.

Distribuitorul de flux şi colectorul fluxului de retur, realizate din profile circulare de alamă, pot fi conectate în partea stângă sau dreaptă prin intermediul unui filet extern cu etanșare plată de 1". Nu există abateri de aliniere la capetele țevilor, astfel încât nu sunt necesare piese compensatoare şi există mai puţine zone de contact etanșate. Țevile de flux şi de retur sunt defalcate, fapt ce facilitează asamblarea.Circuitele de încălzire sunt conectate cu un con Euro de 3/4". Distribuția este premontată pe console izolate.

Miezurile robineților sunt potrivite pentru acţionări Roth, făcând din distribuția circuitului de încălzire o parte integrală a soluţiilor sistemelor oferite de Roth.Distribuția circuitului de încălzire este disponibilă cu între 2 şi 12 racorduri şi cu sau fără un indicator de volum al debitului. Poate fi folosită pentru toate sistemele de țevi Roth cu dimensiuni de la 11 la 20 mm.

*** Imaginile au rol informativ.

Detalii produs
Produs nou
2020-06-30

Fișă cu date

Tip produs
Distribuitor
Utilizare
Industial
Rezidențial
Reviews