Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Prețul este pe metru liniar.

Roth
Nou
5,90 lei
cu TVA
  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Sistemul de tevi Roth DUOPEX S5® – soluţia atunci când este necesar doar ce este mai bun

Sistemul de tevi Roth DUOPEX S5® în 5 straturi face față cu succes unor niveluri foarte ridicate de stres. Această țeavă îndeplinește cele mai stringente cerințe, chiar și cele asociate cu activarea miezului de beton și construcțiile industriale. Un stres continuu de 95°C la o presiune de funcționare de 6 bari şi o creştere pe termen scurt la 110°C nu reprezintă o problemă pentru țeava de sistem Roth DUOPEX S5®, care este reticulată interactiv pe toată lungimea.

Reticulare interactivă folosind o procedură de producție inovativă, patentată

Toate cele cinci straturi ale țevii de sistem DUOPEX S5® sunt coextrudate si ulterior reticulate pe toată lungimea prin intermediul unui proces de producţie patentat.Acest lucru asigură conexiuni la nivel molecular, nu numai în interiorul straturilor individuale, ci şi între ele. Ca urmare, țeava în cinci straturi este absolut stabilă. Reticularea interactivă îmbunătăţeşte caracteristicile mecanice, termice și chimice ale țevii de sistem DUOPEX S5® şi oferă rezerve suplimentare de siguranţă.

Compatibilitatea sistemului

Sistemul de tevi Roth DUOPEX S5® poate fi toate utilizat cu Sistemul Roth Original Tacker®, Sistemul Roth Knob şi Sistemul de Fixare al Țevilor Roth în scopuri de încălzire şi răcire prin pardoseala.

Prețul este pe metru liniar.

Nou

Fișă cu date

Tip produs
Țeavă
Diametru (cm)
1,7
Utilizare
Industial
Rezidențial