Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Smart Line Multi Energy SLME este un boiler pentru apă caldă menajeră, fabricat din oţel inoxidabil cu Schimbător de căldură „Tank în Tank

 • Boiler Tank in Tank, cu rezervor interior de apa calda menajera din otel inoxidabil, pentru instalare pe pardoseala
 • Posibilitate de incalzire prin serpentina, rezistenta electrica (mai putin modelul 800) sau agent termic
 • Schimbator serpentina din otel, complet imersat in agentul termic primar pentru a evita depunerile de calcar,ce poate fi conectat la panouri solare sau pompa de caldura

GARANȚIE 60 LUNI

Acv
Nou
21.770,00 lei
cu TVA
  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Smart Line Multi Energy (SLME) este un boiler pentru apă caldă menajeră, fabricat din oţel inoxidabil cu Schimbător de căldură „Tank în Tank”. Serpentina din oţel carbon este integrată în partea de jos a rezervorului. Suprafaţa mare de schimb termic, combinată cu rezistenţa la presiune ridicată permite utilizarea echipamentului cu multiple surse de energie, cum ar fi sisteme de încălzire centrală, energie solară dar şi ca buffer-tank pentru cazane pe lemn/peleţi şi pompe de căldură.

“Tank-în-Tank” este un schimbător de căldură cu acumulator intern, cu două rezervoare concentrice: rezervorul intern conţine apă sanitară pentru încălzit (secundar) iar rezervorul extern conţine agentul încălzitor (primar) care circulă între cele două rezervoare şi transferă căldura sa apei sanitare.

Rezervorul interior este inima acestui boiler: este supus agresivităţii apei de alimentare, presiunilor ridicate şi variaţiilor de temperatură. Acest rezervor este executat din oţel inoxidabil solid crom-nichell (oţel inox 304), integral sudat în atmosferă protectoare de argon prin utilizarea tehnicii Tungsten Inert Gas (T.I.G.).

Rezervorul extern care conţine apa de la circuitul primar de la cazan, este fabricat din oţel carbon STW 22.

Izolaţia termică este realizată prin utilizarea de spumă poliuretanică injectată de înaltă densitate, 50 mm grosime, fără CFC. Jacheta de protecţie este din polipropilenă, un material plastic care oferă o rezistenţă ridicata la şocuri şi care are de asemenea un aspect plăcut.

Boilerele SLME pot fi echipate cu o rezistenţă electrică autonomă cu termostat de reglaj şi securitate integrat. Termostatul de control al boilerului nu poate controla rezistenţa electrică.

Caracteristici:

 1. Boiler pentru apă caldă menajeră din oţel inoxidabil
 2. Schimbător de căldura „Tank în Tank”
 3. Boiler Multienergie: solară, geotermală, termică, electrică
 4. Serpentină din oţel carbon
 5. Izolaţie termică din spumă poliuretanică rigidă de 50 mm
 6. Teaca pentru sonda de temperatură la nivelul serpentinei
 7. Termostat de comandă
 8. Produs de ACV Belgia 
 9. 419_159_prd.jpg
Nou

Fișă cu date

Înălțime (cm)
2000
Greutate (kg)
220
Clasă energetică
B
Garanție (ani)
5
Capacitate rezervor (l)
800
Diametru (cm)
990