Scurtă descriere a companiei noastre

Compania UNICAL GAZ SRL din municipiul Alba Iulia, oras plin de istorie din centrul Romaniei, realizeaza sisteme de incalzire cu centrale termice pe lemne, dar si cu alte tipuri de centrale termice, cu instalatori specializati in tari precum Germania, Polonia, Cehia, etc. Suntem printre putinele companii de instalatii termice din Romania care au angajatii specializati in Uniunea Europeana pentru instalarea celor mai importante marci de centrale termice pe lemne si alti combustibili solizi.

Compania noastra detine mai multe magazine fizice in orase ca Deva(Hunedoara) si Alba Iulia(Alba), dar si numeroase magazine online unde sunt comercializate la cele mai bune preturi centrale termice pe lemne, peleti, carbuni si alti combustibili solizi. Comercializam si accesorii pentru centrale termice pe lemne si alti combustibili solizi, dar si diferite componente pentru realizarea instalatiilor de incalzire cum ar fi boilere, puffere, diferite automatizari, tevi, robineti, piese de schimb pentru cele mai importante centrale termice pe lemne, etc.

Pentru toate modelele de centrale termice pe lemne si nu numai asiguram proiectarea si montarea centralei. Realizam instalatii termice atat cu produse cumparate din magazinele noastre dar si cu produse cumparate din alta parte. Detinem autorizatii pentru instalarea, montarea si punerea in functiune pentru toate modelele de centrale termice comercializate de noi.