Toate preturile sunt afisate cu TVA inclus!

1. Livrare!

Livrarea produselor comandate se face:

 1. cu mașinile noastre în maxim 10 zile de la primirea comenzi;

 2. prin curier rapid în maxim 2 - 5 zile de la primirea comenzi;

 3. ridicare direct din magazin;

2. Plata!

Cum pot sa platesc:

 1. ramburs la primirea produselor;

 2. prin transfer bancar;

 3. online cu cardul bancar VISA / MASTERCARD;

3. Returnarea produselor / retragerea din contract

În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, aveți dreptul de a vă retrage din contractul de vânzare, returnând produsele cumpărate, într-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ați intrat în posesia fizică a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de către dvs., alta decât transportatorul), fără invocarea vreunui motiv. Cumpărătorul suportă costurile directe legate de returnarea produsului/produselor.

Anterior returnării produselor și în vederea acesteia, vă rugăm să ne notificați această intenție, prin trimiterea unei cereri neechivoce în acest sens, pe e-mail la următoarea adresă: office@unicalgaz.ro.

În cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului/produselor pentru care cumpărătorul s-a retras din contract, în cel mult 15 zile calendaristice de la data primirii de către Societate a anunțului de retragere din contract (a intenției de returnare a produsului).

Rambursarea contravalorii produselor se va efectua folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care cumpărătorul și-a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare, caz în care nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Cumpărătorul va suporta toate costurile direct legate de returnarea produselor.

Cum cumpăr!

Pentru a cumpara produse de la noi exista mai multe modalități:

 1. Cumparare produs prin telefon;

 2. Cumparare produs prin email;

 3. Cumparare produs cu ajutorul coșului de cumărături al acestui site;

a.  Cumparare produs prin telefon

Pentru a cumpara un produs prin telefon parcurgeți următori pași:

 • căutati pe site-ul nostru produsul dorit;

 • sunați la unul din numerele de telefon afișate pe site;

 • un operator vă preia telefonic și vă oferă toate informațiile despre produsul respectiv plus informații despre alte produse asemănătoare care v-ar putea satisface cerințele;

 • în final dumneavoastră stabiliți dacă achizitionați produsul;

b.  Cumparare produs prin email

Pentru a cumpara un produs prin email parcurgeți următori pași:

 • căutați produsul pe site-ul nostru;

 • ne trimiteți un email cu necesitatea dumneavostra în care specificați numele produsului dorit și pentru ce doriti să îl folosiți;

 • un angajat al departamentului de vânzări va raspunde la email sau o sa fiți sunați telefonic, dacă lasați și un numar de telefon, pentru a va oferi mai multe detalii despre produsul respectiv;

 • in final se incheie comanda daca toate cerintele dumnevoastra au fost indeplinite;

c.  Cumparare produs cu ajutorul cosului de cumparaturi

Pentru a putea cumpara direct de pe acest site, trebuie mai intai sa te inregistrezi .

Odata ce inregistrarea s-a incheiat cu succes, te poti loga pe site folosind adresa de e-mail si parola specificate la inregistrare.

Din acest moment, poti sa iti alegi produsele pe care vrei sa le cumperi si sa le "pui deoparte" folosind butonul "Adauga la cos", care apare pe paginile cu descrierea produsului.

Aceasta nu inseamna ca ai cumparat produsul; folosind meniul "Cosul meu" din partea dreapta-sus a paginilor poti in orice moment sa vezi ce produse ai ales, cat costa ele in total sau sa renunti la unul sau mai multe dintre ele.

Cand te-ai hotarat asupra produselor pe care vrei sa le cumperi, le poti comanda din pagina care iti prezinta continutul cosului, folosind butonul "Trimite comanda".

Astfel, comanda ta este trimisa la noi si va fi procesata in cel mai scurt timp posibil. Poti vedea in orice moment situatia comenzii tale, accesand meniul "Istoric comenzi".