Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Centrala termica BEAVER cu functionare pe combustibil solid :bricheti, carbune lemn. Gama de putere: 20, 26, 34, 43, 50 si 60 kw.Centrala termica este fabricata din tabla de otel de calitate superioara, gratarul centralei este din fonta,centrala termica are o  eficiență ridicată si va asigura un consum redus de combustibil. 

Recomandat pentru a incalzi suprafata intre 320 - 380 mp, in functie de izolatia casei.

GARANȚIE 24 LUNI

Beaver Base
Nou
10.770,00 lei
cu TVA
  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Centrala termica BEAVER este destinata încălzirii spațiilor de uz casnic, industrial și de altă natură în care un sistem de încălzire centrală este echipat pentru a pregăti și a furniza căldură pentru necesitățile tehnologice care utilizează bricheti, cărbune și lemne de foc drept combustibil. 

Centrala termica are nevoie pentru functionare de un sistem de reglare a aerului de ardere, care poate fi: un regulator de tiraj sau un ventilator cu automatizare, acestea se pot comanda separat in functie de preferibta fiecaruia.

Gratarul pe care se asaza combustibilul este din fonta turnata.

Funcționarea cazanului este posibilă doar în modul de alimentare manuală a combustibilului solid.

Combustibilul recomandat pentru cazane este cărbunele și lemnul,bricheti din rumegus,bricheti din paie. Dimensiunea optimă a granulelor este de 24-60 mm.

Diametrul optim de lemn de foc: 40 - 100 mm ( in functie de puterea centralei termice). Lungimea busteanului depinde de puterea cazanului în kW și de dimensiunea acestuia. Combustibilul trebuie depozitat într-un loc uscat. Pentru a atinge puterea nominală a cazanului, conținutul de umiditate al lemnului nu trebuie să depășească 20%.

Suntem recunoscători pentru alegerea produselor BEAVER CALVIN. Acest cazan este un echipament de încălzire foarte eficient care, dacă este instalat corect și întreținut corespunzător, va dura mulți ani. O condiție importantă pentru durabilitatea, eficiența și siguranța acestui dispozitiv este respectarea tuturor regulilor necesare pentru instalare și funcționare. Prin urmare vă recomandăm să citiți cu atenție și să respectați toate recomandările din  manual înainte de a începe orice operațiuni cu acest echipament. 

GARANȚIE 2 ANI ! *

Înainte de pornirea cazanului este necesar:

 1. Verificați nivelul apei din rezervorul de expansiune, care trebuie umplut nu mai puțin de un sfert și asigurați-vă că nu există gheață.
 2. Deschideți tija spate, portita de incarcare si clapetul de tiraj (desen.1)
 3. Verificați tirajul.
 4. Aprindeti focul cu lemn uscat. Mărimea lemnului de foc trebuie să corespundă dimensiunilor cuptorului în lungime și să asigure atât ambalarea longitudinală cât și transversală a acestora, ceea ce ar trebui să conducă la umplerea uniformă a întregului grătar cu cărbuni. Firebox-ul este umplut cu lemn de foc la jumătate din volumul său. Atunci când lemnul de foc este bine inflamat (dacă este necesar, nivelul stratului cu un tăietor de poker), aproximativ 2-3 minute după aprinderea începe să încarce combustibilul principal. Pentru o perioadă scurtă de timp, aproximativ 15 minute, încărcați treptat și uniform combustibilul într-o cantitate suficientă pentru a forma un strat de 150 mm grosime. Dimensiunea lemnelor ar trebui să fie de 25-50 mm. Apoi încărcarea este oprită până când combustibilul este eliminat (15-20 minute). Încărcarea ulterioară poate fi făcută cu un combustibil mai mic, uniform, în grătar, rapid, evitând o deschidere mare de aer în cuptor prin ușa de încărcare.
 5. După terminarea încărcării, nivelul stratului de combustibil se va ajusta. Dacă este necesar, curățați grătarul. Instalați o foaie de partiție pentru o utilizare mai eficientă a combustibilului.
 6. Curățați grătarul cel puțin de două ori pe zi. După aceea, efectuați o altă încărcare de combustibil. 
 7. Scoateti cenusa 1-2 ori pe zi
 8. Pentru a menține funcționarea economică a cazanului, dacă este necesar, curățați suprafețele de încălzire ale cuptorului și camerele de gaze din funingine cu ajutorul unei perii. Frecvența curățării depinde de tipul de combustibil ars și de modul de funcționare.
 9. Funcționarea economică a cazanului se realizează prin funcționarea continuă, totuși, cu o creștere a temperaturii exterioare, este potrivit un cuptor periodic.
 10. La încărcarea combustibilului, ușa inferioară trebuie închisă. În acest caz, după terminarea arderii, trebuie îndepărtat combustibilul ars, scoaterea zgurii și cenușă din acesta și folosirea acestuia la debitul ulterior al cazanului.
 11. Pentru a ridica temperatura agentului termic, este necesar să se încarce combustibilul în porții mici la intervale scurte, mărind astfel grosimea stratului de ardere. În acest caz, clapeta de aer și poarta trebuie să fie cât mai deschisa.
 12. Pentru a reduce temperatura agentului termic, este necesar să acoperiți amortizorul și amortizorul de aer în mod individual sau împreună.
 13. La încărcarea combustibilului, ușa inferioară trebuie închisă.

Suntem recunoscători pentru alegerea produselor TM Beaver. Acest cazanul este un echipament de încălzire foarte eficient care, dacă este instalat, corect și întreținut corespunzător, vă va dura mulți ani. O condiție importantă pentru durabilitatea, eficiența și siguranța acestui dispozitiv este respectarea tuturor regulilor necesare pentru instalare și funcționare. Prin urmare, vă recomandăm să citiți cu atenție și să respectați toate recomandările din acest manual înainte de a începe orice operațiuni cu acest echipament.

Nou

Fișă cu date

Tip ardere
Centrală cu ardere clasică
Tip combustibil
Mixte (lemn / cărbune)
Putere maximă (kW)
50
Înălțime (cm)
120
Lățime (cm)
56,5
Adâncime (cm)
105
Greutate (kg)
268
Boiler încorporat
Nu
Randament (%)
81
Tensiune alimentare (V)
230
Presiunea maximă în circuitul de încălzire (bar)
3
Racord coș de fum (mm)
180
Volum apă (l)
83