Centralele termice pe lemne Unical FOKOLUS sunt integral construite din oțel carbon de grosime mare. Este proiectat pentru a încălzi locuințe între 80 și 300 m.p.

Unical
Produs nou
4.240,00 lei
cu TVA
Cantitate
check În Stoc

  • 0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com 0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  • Livrare prin curier rapid și sigur Livrare prin curier rapid și sigur
  • Returnarea produselor în 14 zile calendaristice Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  • Service specializat Service specializat
  • Suport tehnic de specialitate Suport tehnic de specialitate
  • Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție
Descriere

Seria FOKOLUS sintetizează caracteristicile cele mai primitive pe care le sugerează lemnul. Pe de o parte natura, pe de altă parte tehnologia pe care Unical a reușit să o conceapă. Prin ardere se închide eternul ciclu care caracterizează energiile regenerabile. Rezultatul: confort, economie și scăzut impact ambiental, oferite „în mod natural” de către FOKOLUS.

Seria FOKOLUS este integral construită din oțel carbon de grosime mare. Este proiectat pentru a încălzi locuințe între 80 și 300 m.p. Arhitectura învelișului este clasică. Lemnul este asezat pe grilaj. Accesul în interiorul cazanului este facilitat de către două uși mari: una pentru accesul la magazia de lemne și alta pentru accesul la camera de ardere.

Optimizarea arderii este garantată de către regulatorul de tiraj termostatic al aerului primar și de către regulatorul micrometric al aerului secundar care intră prin două orificii făcute în uși. Izolația învelișului cu material izolant de 60 mm grosime, garantează o pierdere minimă de căldura în ambient asigurând randamente crescute.

Seria Fokolus nu necesită energie electrică. Fără ventilatoare, fără sisteme care depind de electricitate. Poate funcționa chiar pe circulație hidraulica naturală, fără pompă de instalație având în vedere că colectorii de tur și retur au diametrul mai mare de doua degete!

Detalii produs
Produs nou
2018-04-04

Fișă cu date

Tip ardere
Centrală cu ardere clasică
Tip combustibil
Lemne
Putere maximă (kW)
20
Înălțime (cm)
126
Lățime (cm)
51
Adâncime (cm)
77,6
Greutate (kg)
250
Presiunea maximă în circuitul de încălzire (bar)
3
Fișiere atașate

Manual de utilizare Fokolus

Acesta este manualul de utilizare a centralelor termice pe lemne Unical Fokolus.

Descărcări (754.92k)
Reviews