Acasa

Acasa
Seminee si sobe
Nou
37.700,00 lei
cu TVA
Cantitate Stoc epuizat

  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Centralele pe peleți PR 20 reprezintă evoluția centralelor într-un produs perfect integrat în interiorul unei locuințe. Discretie + funcționalitate + eficiență, acestea sunt caracteristicile reunite în cele mai evoluate centrale pe peleți, ideal pentru montajul în spații restrănse. Aprinderea este automată, autocurătire electronică evoluată si programabilă, dotată cu pompă de recirculare de serie, vas de expansiune și supapă de siguranță de 3 bar.Este un produs inovativ, având atât arzătorul cât și schimbătorul de căldură din fontă cu curățare automată.  Are un motor de generație nouă atât pentru alimentarea cu peleți cât și pentru curățarea arzătorului, ceea ce face ca această centrală să fie foarte silențioasă.  Are un nou sistem de aprindere revoluționar, cu bujie din ceramică și prin aer cald, care duce durata de viață a declanșatorului de foc mult peste limite. Este prevăzut cu diferite senzori cum ar fi senzor termic în camera de ardere, senzor în buncărul de peleți ce indică nivelul de peleți, senzor de presiune și senzor anti condens electronic. Ieșirea gazelor arse se poate face atât prin partea din spate cât și pe partea stângă a centralei, alimentare cu peleți se face din partea din față. Are un ecran tactil nou, cu mască neagră și cu un nou soft pe el cu conexiune WiFi integrat în el, ceea ce permite controlul de la distanță a centralei prin noua aplicație ,,control total 2.0 ". Există posibilitatea de a se monta pe ea roți pentru o manipulare mai ușoară. Această centrală este prevăzut cu un sistem de eliminare a cenușii. Are un rezervor în care scoate cenușa de 15 l, care este prevăzut cu un senzor care indică nivelul de umplere a cenușarului, și care ne atenționează cand se umple sau când extractorul de cenușă este blocat.

Caracteristici:

 • Sisteme automate de curățare pentru arzatorul de peleti  și schimbător de caldura.
 • Cutie de viteze fără perii cu performanțe ridicate și zgomot redus pentru alimentarea cu peleți și curățarea brațiere.
 • Aprindere ceramică de înaltă eficiență.
 • Sondă termică în camera de combustie și siguranță la presiune.
 • Sondă de nivel a rezervorului cu peleți.
 • Conexiuni hidraulice în partea de sus deasupra centralei.
 • Ieșire gaze arse in spate partea stângă.
 • Alimentare rezervor frontal cu peleți.
 • Ecran nou Mască neagră cu conexiune Wi-Fi integrată care permite gestionarea de la distanță cu noua aplicație „Total Control 2.0”.
 • Adăugarea roților pentru a facilita mișcarea.
 • Estractor de cenușă: extragerea automată a cenușei cu motor fără perie, sertar de cenușă detașabil cu o capacitate de aproximativ 15 litri, afișare mesaj când sertarul de cenușă este plin și afișare alarmă dacă extractul de cenușă este blocat.
Nou

Fișă cu date

Tip combustibil
Peleții
Putere maximă (kW)
20
Înălțime (cm)
140
Lățime (cm)
82,2
Adâncime (cm)
81,7
Greutate (kg)
280
Boiler încorporat
Nu
Randament (%)
92,5
Tensiune alimentare (V)
230
Consum combustibil pe oră
1 - 4,55 kg/h
Diametru evacuare gaze arse (mm)
100
Curățare automată a schimbătorul de căldură
Da
Curățare automată a arzătorului
Da
Pompă şi vas de expansiune încorporat
Da
Supapă de siguranţă 3 bar
Da