Cazan in condensatie pe gaz cu performante inegalabiledotat cu tehnologie de ultima generatie

Hoval UltraGas® se află într-o clasă proprie. Datorită nivelurilor sale optime de eficiență, acest cazan în condensație reduce consumul și crește eficiența sistemelor de încălzire. O gamă largă de puteri oferă avantaje notabile pentru o dimensionare eficientă care reduce consumul de gaz. Gama de putere începând de la 15 kW,20 kw,27 kw,34 kw,50 kw,70 kw,100 kw ,a fost extinsă pentru a include și cazane cu putere  de pana la 1550 kW. Toate aplicațiile, de la case unifamiliale, până la centre de încălzire locale și districtuale, pot fi implementate acum cu această gamă de cazane în condensație de ultimă generație.

Hoval
26.780,00 lei
cu TVA
Cantitate
not_interested Stoc epuizat

 

0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com

 

Livrare prin curier rapid și sigur

 

Returnarea produselor în 14 zile calendaristice

 

Service specializat

 

Suport tehnic de specialitate

 

Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Descriere
UltraGas® este cazanul în condensație cu o eficiență de până la 109,9% raportat la PCI (Putere Calorifica Inferioara)!
Cazanul în condensație pe gaz UltraGas® vă garantează o rentabilitate excelentă și o amortizare rapidă. Vă va permite să realizați economii semnificative datorită:
  • tehnologiei de combustie și a eficienței de neegalat, care vor economisi cantități importante de energie,

  • eficienței ridicate datorită capacității mari de apă,

  • tehnologiei de condensare, care este cu până la 6% mai mare datorită retururilor separate de temperatură înaltă și scăzută.

Gama sa mare de puteri vă permite să vă planificați sistemul de încălzire cât mai eficient posibil, fie pentru un sistem colectiv de încălzire rezidențială al unei clădiri, fie pentru încălzirea unei clădiri industriale mari, cum ar fi o hală de producție sau un depozit.
Spre deosebire de un cazan de joasă temperatură, un cazan în condensație pe gaz, cum ar fi UltraGas®, va permite sistemului dumneavoastră de încălzire să optimizeze la maxim consumul de energie, datorită schimbătorului de căldură patentat AluFer. 
Cazanul în condensație pe gaz UltraGas® este atât de eficient deoarece are la bază tehnologia de condensare de ultimă oră și este dotat cu schimbătorul de căldură patentat aluFer®. Acest schimbător face posibilă recuperarea a încă 10-20% din energia utilizată pentru o eficiență inegalabilă! Utilizarea materialelor durabile, precum oțelul inoxidabil și aluminiu, cu o conductivitate ridicată, optimizează transmiterea energiei termice în apă. Corpul de încălzire al cazanului pe gaz UltraGas are un volum mare de apă, acționând ca un vas de acumulare pentru o încălzire și mai eficientă.
Emisiile reduse ale cazanului în condensație pe gaz UltraGas® sunt posibile datorită tehnologiei UltraClean®, a arzătorului modulant care adaptează în mod continuu puterea în funcție de cerințele de încălzire.
Noua generație TopTronic® E, foarte ușor de utilizat, permite controlul de la distanță al sistemului și optimizează în continuare consumul de energie a instalației, inclusiv pentru prepararea apei calde menajere. 
Gama largă de cazane în condensație de pardoseală Hoval UltraGas® îndeplinește cele mai înalte cerințe de eficiență și rentabilitate, rămânând în același timp flexibile. Într-adevăr, UltraGas® oferă rezultate de la 15 la 3100kW pentru a satisface nevoile specifice si diverse ale clădirilor colective. 
Indiferent de locul în care este instalat, cazanul de pardoseală în condensație pe gaz UltraGas® impresionează prin gradul ridicat de flexibilitate: poate fi ușor combinat cu toate tipurile de generatoare de căldură și sisteme solare, cum ar fi panourile solare Hoval UltraSol®. Flexibilitatea acestei game de cazane de pardoseală în condensație pe gaz, le face ideale pentru renovarea unui sistem de încălzire. Doriți să efectuați lucrări de renovare, dar camera tehnică are dimensiuni reduse? Pentru clădirile cu limitări ale accesului, Hoval oferă un cazan de pardoseală în condensație pe gaz care va fi montat la fața locului, livrat în părți separate.
Detalii produs
2021-03-23
Reviews