Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Țeavă Roth X-Pert S5 +, Ø 17

Prețul este pe metru liniar.

Roth
Nou
4,50 lei
cu TVA
  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Sistemul de tevi Roth X-PERT S5®+ – soluția pentru aplicaţii dificile în interval de temperatură scăzută

Stresul termic mediu în timpul încălzirii este în scădere, ca urmare a Energiesparverordnung (Reglementarea Economisirii de Energie \[EnEV]). Țeava de sistem în 5 straturi extrem de flexibilă Roth X-PERT S5®+, în combinaţie cu noile panouri de sistem Roth, este un sistem care a fost optimizat pentru a satisface cerințele specifice ale aplicaţiilor  în interval de temperatură scăzută. „X“-ul din "X-PERT S5®+" reprezintă finisajul excelent al materialului. Este conceput cu un plus de siguranţă pentru un stres termic continuu de 70°C şi un stres termic pe termen scurt de 100°C. Țeava de sistem X-PERT S5®+ este rezistentă la presiune continuă cu rezerve de siguranţă multiple, până la 6 bari.

Reticulare interactivă folosind o procedură de producție inovativă, patentată

Toate cele cinci straturi ale țevii de sistem X-PERT S5®+ sunt coextrudate si ulterior reticulate pe toată lungimea prin intermediul unui proces de producţie patentat.Acest lucru asigură conexiuni la nivel molecular, nu numai în interiorul straturilor individuale, ci şi între ele. Ca urmare, țeava în cinci straturi este absolut stabilă. Reticularea interactivă îmbunătăţeşte caracteristicile mecanice, termice și chimice ale țevii de sistem X-PERT S5®+ şi oferă rezerve suplimentare de siguranţă.

Compatibilitatea sistemului

Sistemul de tevi Roth X-PERT S5®+ poate fi toate utilizat cu Sistemul Roth Original Tacker®, Sistemul Roth Knob şi Sistemul de Fixare al Țevilor Roth în scopuri de încălzire şi răcire prin pardoseala.

Prețul este pe metru liniar.

Nou

Fișă cu date

Tip produs
Țeavă
Diametru (cm)
1,7
Utilizare
Industial
Rezidențial