Acasa

Acasa
Seminee si sobe

Centrala termica CALVIN cu functionare pe combustibil solid :bricheti, carbune lemn. Gama de putere: 20, 30, 35, 40, 50 si 60 kw.Centrala termica este fabricata din tabla de otel de calitate superioara, gratarul centralei este din tevi prin care circula agentul termic ,centrala termica are o  eficiență ridicată si va asigura un consum redus de combustibil. 

Recomandat pentru a incalzi suprafata intre 150 - 180 mp, in functie de izolatia casei.

20 kW 35 kW 40 kW 50 kW 60 kW

GARANȚIE 24 LUNI

Beaver Base
Nou
6.540,00 lei
cu TVA
  0784.000.800 / 0755.728.528 / office@unicalgaz.ro / unicalgaz@gmail.com
  Livrare prin curier rapid și sigur
  Returnarea produselor în 14 zile calendaristice
  Service specializat
  Suport tehnic de specialitate
  Asigurăm piese de schimb în garanțe și post garanție

Centrala termica CALVIN este destinata încălzirii spațiilor de uz casnic, industrial și de altă natură în care un sistem de încălzire centrală este echipat pentru a pregăti și a furniza căldură pentru necesitățile tehnologice care utilizează bricheti, cărbune și lemne de foc drept combustibil. 

Centrala termica are nevoie pentru functionare de un sistem de reglare a aerului de ardere, care poate fi: un regulator de tiraj sau un ventilator cu automatizare, acestea se pot comanda separat in functie de preferibta fiecaruia.

Gratarul pe care se asaza combustibilul este din teava prin care circula agentul termic de incalzire,ceea ce duce la un randament ridicat al centralei termice.

Funcționarea cazanului este posibilă doar în modul de alimentare manuală a combustibilului solid.

Combustibilul recomandat pentru cazane este cărbunele și lemnul,bricheti din rumegus,bricheti din paie. Dimensiunea optimă a granulelor este de 24-60 mm.

Diametrul optim de lemn de foc: 40 - 100 mm ( in functie de puterea centralei termice). Lungimea busteanului depinde de puterea cazanului în kW și de dimensiunea acestuia. Combustibilul trebuie depozitat într-un loc uscat. Pentru a atinge puterea nominală a cazanului, conținutul de umiditate al lemnului nu trebuie să depășească 20%.

Suntem recunoscători pentru alegerea produselor CALVIN. Acest cazan este un echipament de încălzire foarte eficient care dacă este instalat, corect și întreținut corespunzător va dura mulți ani. O condiție importantă pentru durabilitatea, eficiența și siguranța acestui dispozitiv este respectarea tuturor regulilor necesare pentru instalare și funcționare. Prin urmare, vă recomandăm să citiți cu atenție și să respectați toate recomandările din manual înainte de a începe orice operațiuni cu acest echipament. 

Dimensiunile camerei de ardere: mm388x532x406

 

GARANȚIE 2 ANI ! *

* Se recomanda utilizarea unei surse de stabilizare și back-up a energiei electrice cu, care alimentezi centrala termică.

Nou

Fișă cu date

Tip ardere
Centrală cu ardere clasică
Tip combustibil
Mixte (lemn / cărbune)
Putere maximă (kW)
30
Înălțime (cm)
118,2
Lățime (cm)
54,6
Adâncime (cm)
66
Greutate (kg)
197
Boiler încorporat
Nu
Randament (%)
88 %
Tensiune alimentare (V)
230
Presiunea maximă în circuitul de încălzire (bar)
3
Diametru evacuare gaze arse (mm)
150 mm
Volum apă (l)
44